Activitati

Baza Nautica Complex Sportiv National Bascov - Budeasa - cu un istoric de peste 37 de ani, baza nautica este utilizata atat in pregatirea loturilor nationale olimpice precum si pentru organizarea competitiilor de kaiac canoe la nivel national si international. De asemenea aici pot veni la antrenamente si alti sportivi din cluburi nationale si internationale dar si persoanele fizice interesate in masura disponibilitatii si a programului adoptat de managmentul complexului. Detalii si contact Baza Nautica aici. Mentionam campionatele desfasurate: Campionatul European de sprint - sept 2015 Campionatul europea juniori - 2017 Campiontul de kaiac canoe dragon adulti -ANUAL IN ORGANIZARE Campionatul mondial 2019 -2020-2021 Pe langa circuitul pista de kaiac complexul mai detine o sala de judo si box si haltere. Pensiunea noastra este situata in imediata apropiere a complexului si avem facilitati de cazare pentru grupuri de sportivi cu paturi single si frigider mare in camera. Pentru cazare competitii kaiac oferim grupurilor mai mari de 20 pers posibilitatea de a solicita meniu personalizat.
Zbor cu parapanta - Dealurile Budesii ofera un spatiu perfect pentru lansarea parapantei, este amenajata locatie cu antrenori si echipament de unde puteti sa faceti un zbor cu parapanta de placere sau puteti sa va inscrieti la cursuri de initiere in zborul cu parapanta. Avand parteneriat cu instructorii va oferim posibilitatea de a lua legatura si a face programari din timp pentru aceste activitati.
Scufundari in baraj - sste singura zona din tara unde puteti face scufundari autorizate in acest rau. Barajul Budeasa- Bascov are o adancime de 277 m . Aici puteti descoperii o zona din baraj pana la o adancime de 5m si puteti vizualiza inclusiv instalatiile pe langa flora si fauna marina din zona. Avand parteneriat cu scufundatori profesionisti care organieaza aceste activitati va oferim posibilitatea de a lua legatura si a face programari din timp.
Plaja de pe lacul Budeasa - Foarte aproape de pensiunea Karl King se afla singura plaja naturala care apartine statului si unde puteti merge gratuit. Plaja naturala este curata si este amenajata cu locuri pentru picnic. Aceasta este si zona in care se desfasoara Folk In Festival.  Folkin 5-7 iulie - Festivalul de folk desfasurat pe plaja de stat a lacului budeasa ce promite a devenii unul dintre festivalurile de traditie care va pune argesul la loc de cinste pe harta muzicii din romania. Deasemenea sunt amenajate si cluburi private cu piscina si zona de relaxare pe marginea lacului unde puteti petrece in zilele toride de vara. Acestea detin ambarcatiuni, skijet-uri, barcute si alte dispozitive de deplasare si distractie pe apa.
Pescuit pe baraj si il zona de lac - Zona Budeasa- Bascov ofera una dintre cele mai prolifice zone de pescuit, atat pe zona de baraj, pe lacul Budeasa cat si pe cotul Argesului format dupa zona barajului. In zona se pot pescui unele dintre cele mai mari stiuci si crap de demindiuni apreciabile. De asemenea se mai pot prinde: bibani, salau, caras, oblete.
Drumetii in padurile Budesii - zona Budeasa- Bascov ofera un peisaj mirific, padurile sunt situate pe o zona cu dealuri si vai iar fauna si flora abunda fiind o zona putin poluata si fara braconaj. In padure puteti intalnii veverite, caprioare, arici, bursuci, o multitudine de specii de pasari. Zona poate fi vizitata la picior, cu ATV sau masini 4X4. La solicitare putem organiza si alte activitati in natura.